Nieuwe concept voor vertaalwerk

Bedrijven en particulieren hoeven niet meer veel geld te betalen voor kwaliteit vertalingen, want nu is het mogelijk om het vertaalwerk tegen lage tarieven te laten doen.

Dankzij een nieuwe concept zijn we niet meer afhankelijk van een vertaalbureau en hun dure tarieven. We kunnen nu namelijk het vertaalwerk laten doen, door iemand die uit het land komt, waarnaar de tekst vertaalt moet worden. Het concept werkt ook heel simpel. Mensen uit verschillende landen die willen vertalen geven het door op een forum en zetten daarbij hun tarief. Mensen dat vertaalwerk nodig hebben kunnen dan gebruik maken van deze diensten. Op deze manier maken mensen uit andere landen wat geld en hebben wij onze teksten perfect vertaald.

Dit is trouwens geen nieuwe concept, want er is ook een vertaalbureau dat op deze manier werkt. Zij hebben hun eigen netwerk van professioneel vertalers, zo kunnen teksten naar elke gewenste taal vertaalt worden. Dit werkt dat net even professioneler en is een betere optie voor bedrijven, want de vertalingen word door teksten schrijvers gedaan. Dit heeft de vertaling net het een beetje extra, dat ondernemers nodig hebben om succesvol te zijn.

Het fijne is ook dat je altijd bij een vertaalbureau terecht kan en zo hoef je niet telkens op de forums te zoeken, naar vertalers.