Goedkope en effectieve email marketing nodig?

Een ontwikkeling is gaande op het marketinggebied. Email marketing komt steeds meer in beeld namelijk. Toch wordt heden ten dage dit middel nog niet genoeg en effectief ingezet. De ontwikkelingen zijn druk gaande en er kan tegenwoordig veel uit online marketing gehaald worden. Echter dien je vaak wel de middelen en de kennis te hebben om een goede online marketing te doen. Wil jij een marketingactiviteit opstellen die wel degelijk slaagt? Lees dan verder.

Doelgerichte Email Marketing

Mailmaps is het bedrijf dat je kan inschakelen wanneer je een goede email marketing wil verzorgen. Zij hebben namelijk een klantenbestand dat bestaat uit ruim 4 miljoen consumenten. Deze consumenten hebben zichzelf aangemeld bij Mailmaps om op die manier op de hoogte gehouden te worden van reclame, via de e-mail.  Bij de aanmelding hebben deze mensen ook hun persoonlijke gegevens achtergelaten. Daarmee kan er precies geselecteerd worden wie er allemaal een mailtje ontvangt. Zo mail je nooit naar consumenten die buiten de doelgroep vallen en ben je dus heel gericht en effectief bezig.

Extra kosten maak je dus niet omdat er alleen mensen van jou doelgroep een berichtje ontvangen. Zo effectief was marketing nog nooit geweest. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op de website van Mailmaps. Klik hier.