Mooie Collectie Screens Zonwering, Echte Aanrader!

Screens: een woordje uitleg?
Screens zijn een middel van zonwering. Een screen is een doek opgerold in een aluminium kast of andere. De screens vallen verticaal naar beneden en zo kan het raam volledig afgedekt worden zonder enig verlies. De meeste screens zijn voorzien van een elektrische motor maar er zijn ook handmatige screens voorhanden. De screens zorgen ervoor dat het zonlicht wordt gefilterd en dat de warmte buiten huis blijft. De screen zelf kan uit verschillende materialen bestaan van acryl tot polyester.

Wat zijn de voordelen van screens:

  • Beschermen tegen de warmte en binnen koelte garanderen bij hoge buitentemperaturen.
  • Natuurlijk voldoende licht binnen laten zodanig dat het niet volledig duister is en de mogelijkheid geeft om naar buiten te kijken zonder dat er iemand binnen kijkt.
  • Gemakkelijk te hanteren zowel elektrisch als handmatig
  • Ook het binnenkomende licht niet veranderen zodat u nog op uw gemak alles op tv of pc kunt zien
  • Screens zorgen ervoor dat uw meubels en interieur ook niet verkleurd door het zonlicht

Screens in de aanbieding

Onze firma sunrisezonwering heeft een paar mooie screens in de aanbieding.

Onze screens 85/95/105 bestaan uit uiterst betrouwbaar en sterk materiaal. Het glasvezeldoek dat in de screen verwerkt zit komt van het merk “Swela”. Dit merk filtert zodanig het zonlicht tot 90 % en kan de warmte verminderen tot zelfs 92 %.

Op onze site kan u gemakkelijk voor uzelf al even nagaan of dit de ideale oplossing voor u is. U kan gemakkelijk kiezen en nagaan of de screens wel bij u passen.

Onze screens kunnen geplaatst worden met zowel bandbediening, slingerstang, huismotor of de Somfy Motor (met een keuze van schakelaar of afstandsbediening).

Er is zelfs de mogelijk om bij de Somfymotor een zon en windautomaat te laten installeren om zo de screens automatisch omhoog of omlaag te laten als de zon begint te schijnen of als er wind is.

Wij garanderen optimaal comfort en professionaliteit bij de plaatsing. En wij bieden u ee garantie van 5 jaar bij plaatsing en montage.

Natuurlijk staan wij paraat voor alle vragen die u zou hebben over zonwering.
Klik hier om meer te ontdekken.